موضوعات وبسایت : فناوری اطلاعات IT
آموزش امنیت اینستاگرام

نصب نشدن ویندوز روی هارد

نصب نشدن ویندوز روی هارد

نویسنده : علیرضا | زمان انتشار : 16 شهریور 1400 ساعت 08:49

4c71a02e-82a2-458b-9b27-3f8dc5849443?width=960&height=480

آموزش امنیت اینستاگرام

اگر ویندوز 8 یا 10 را بر روی کامپیوترتان نصب کرده باشید احتمال اینکه با پیغام خطای زیر روبرو شوید زیاد است :

windows cannot be installed to this disk space. the partition contains one or more dynamic volumes that are not supported for installation.

خب همانطور که میدانید هارد دیسک ها در حال حاضر دو نوع Partition style را میتوانند پشتیبانی کنند که عبارتند از MBR و GPT. برای اینکه سیستم عامل ویندوز را بر روی هارد دیسک نصب کنید بایستی Partition style ای از نوع صحیح را بدین منظور استفاده کنید. به طور مثال اگر کامپیوتر شما از Legacy BIOS پشتیبانی میکند بایستی MBR یا Master Boot Record را به عنوان Partition style برای هارد دیسک استفاده کنید و اگر چنانچه کامپیوترتان از UEFI پشتیبانی به عمل می آورد بایستی از GPT یا GUID Partition Table استفاده کنید. خب بدون هیچ اتلاف وقت میرویم سراغ حل مشکل ...

راهکار اول : تغییر دادن Boot Option

برای این کار ابتدا کامپیوتر را خاموش کنید و سپس روشن کرده و کلید F2 یا DEL (با توجه به نوع مادربورد) را از روی کیبورد پشت سر هم فشار دهید تا به تنظیمات BIOS هدایت شوید. در تنظیمات BIOS به دنبال Boot options باشید و گزینه ای شبیه به UEFI/BIOS Boot mode را پیدا کنید. حال با توجه به Partition style هارد دیسک خود Legacy یا UEFI را برگزینید. یعنی اگر هارد دیسک تان MBR است Legacy و اگر GPT است UEFI باید انتخاب شود.

راهکار دوم : تبدیل GPT به MBR

توجه کنید که این روش کل اطلاعات هارد دیسک تان (نه تنها یک درایو) را از بین خواهد برد. پس قبل از اینکه از این روش استفاده کنید از اطلاعات مهم خود Backup تهیه کنید. خب برای پیاده سازی و انجام این راهکار ابتدا DVD ویندوز یا هرگونه مدیای نصبی ویندوز را بوت کنید و هنگامی که صفحه شروع نصب ویندوز نمایش داده شد روی دکمه Install کلیک کنید و دکمه های Shift + F10 را فشار دهید تا CMD باز شود. حال دستورات زیر را به ترتیب در آن تایپ و اجرا کنید :

diskpart 
list disk
select disk 0 (در اینجا عدد 0 شماره هارد دیسک میباشد)
convert mbr
exit

راهکار سوم : پاک کردن کل پارتیشن های هارد دیسک

توجه کنید که در این روش نیز کل اطلاعات هارد دیسک تان از بین خواهد رفت. پس قبل از اینکه از این روش استفاده کنید از اطلاعات مهم خود Backup تهیه کنید. همانند راهکار قبل عمل کنید اما در CMD به جای دستورات بالا دستورات زیر را باید اجرا کنید :

diskpart 
list disk
select disk 0 (در اینجا عدد 0 شماره هارد دیسک میباشد)
clean
exit

بدیهی است که باید دوباره هارد دیسک را پارتیشن بندی و فرمت کنید و نصب ویندوز را از سر بگیرید. پیروز ، موفق و ITPRO باشید

نویسنده : امیرحسین کریم پور

منبع : ITPRO

هرگونه نشر و کپی برداری بدون ذکر منبع و نام نویسنده دارای اشکال اخلاقی میباشد

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر